Vinkkejä auton pitämiseen puhtaana

Published On October 5, 2020 | By admin | Technology

Jos sinulla on lapsia, et voi odottaa autosi pysyvän tahrattomana. Lapsesi sotkevat rakkaan kulkuneuvosi ja sinä et pysty tekemään paljoakaan pitääksesi auton puhtaana. Sillä ei ole väliä, onko perheessäsi taaperoikäisiä sottapyttyjä vai jalkapalloa pelaavia lapsia kuraisine kenkineen, autosi tulee olemaan sotkussa. 

Pitääksesi autosi puhtaana, vaikka perheessäsi on lapsia, tarvitset suunnitelman. Sinun täytyy ottaa käyttöön metodeja, jotka pitävät autosi suojassa sotkulta, jos et halua käyttää huomattavia summia auton siivouspalveluihin. On olemassa monia ehkäiseviä keinoja, joilla pidät autosi puhtaana ja lapset tyytyväisinä. 

Hanki lasten automatto

Normaali automatto ei kestä tahmeita tahroja ja leivänmurusia. Pitääksesi auton puhtaana, vaikka kyydissä on lapsia, sinun täytyy hankkia lasten automatto. Lasten automatto Trendcarpet-verkkokaupasta on suunniteltu materiaalista, joka on helppoa puhdistaa ilman ylimääräistä vaivaa. Lasten automatto on helppoa pestä tai imuroida kotona. Näin sinun ei tarvitse huolehtia lasten tekemistä sotkuista vaan voit pestä automaton helposti ja pitää samalla ajoneuvosi puhtaana. 

Kunnollinen suunnittelu

Jokaisen äidin auto on pikkuinen kauppa, jossa hänen täytyy säilyttää leluja, varavaatteita ja välttämättömiä eväitä. Et voi koskaan tietää, mitä pikkuisesi vaatii tai koska hän alkaa kiukutella liikkuvassa autossa. Siksi sinun täytyy pitää autosi järjestyksessä ja lelut, eväät ja likaiset kengät niille määrätyissä paikoissa. Sopivilla järjestyslaatikoilla voit ehkäistä auton muuttumisen sotkuiseksi kaatopaikaksi. 

Hanki tarjottimet ruualle

Ennen kaikkea sinun tulisi välttää autossa syömistä. Mutta pienillä lapsilla on aina nälkä eli et pysty ottamaan käyttöön ei ruokaa autossa -sääntöä. Apua on tarjottimista ruualle, että lapsesi voivat syödä sotkematta. Tee tarjottimista prioriteettisi, koska ruokatahrojen ja herkkutahrojen puhdistaminen ei ole helppoa. 

Säilytä kosteuspyyhkeitä autossa

Pidä aina auton hansikaslokerossa suurta laatikollista kosteuspyyhkeitä. Lapsesi koskettavat auton pintoja, kuten ovenkahvoja, ikkunoita ja penkkejä, tahmaisilla sormillaan. Eli kosteuspyyhkeiden avulla pystyt puhdistamaan tärkeimmät auton pinnoista heti. Lisäksi pieni irtolika valtaa autosi nopeasti. Tästä johtuen kosteuspyyhkeillä kosketuspintojen puhdistaminen on hyvä idea. 

Kompaktin kokoinen roskis

Jos säilytät autossa lapsille välipaloja, kuten keksejä, sipsejä, voileipiä tai muita muoviin ja laatikoihin pakattuja ruokia, tarvitset autoon myös roskiksen. Kompaktin kokoinen roskakori välttää auton muuttumisen kaatopaikaksi. Lisäksi sinun täytyy tyhjentää roskakori toisinaan pitääksesi auton puhtaana helposti.  

Autosuojat

Vanhempana et voi edes unelmoida nahkapenkkisestä autosta. Lika näkyy helposti nahalla. Mutta jos todella haluat nahkaiset penkit autoosi, sinun täytyy hankkia myös auton penkkien suojukset. Voit asettaa suojuksen auton penkille niin, että lapsesi eivät pääse vahingoittamaan kalliita luksus nahkapenkkejä. Jos sinulla ei ole varaa laittaa rahaa kalliisiin suojuksiin, voit käyttää paksua, imukykyistä pyyhettä autonpenkkien suojaamiseen.  

Matkakassi autoon

Jos sinulla on edessä pitkä automatka lapsien kanssa, hanki matkakassi lapsillesi. Sen pitäisi auttaa, kun pyydät lapsia säilyttämään leluja, eväitä ja roskia niille osoitetuissa paikoissa. Lisäksi voit kannustaa lapsia siivoamaan matkakassin autosta lähtiessään. Näin lapset ovat myös vastuussa auton puhtaana ja siistinä pitämisestä. 

Jos teet kunnon suunnitelman pitääksesi auton puhtaana lapsista huolimatta, onnistut siinä helposti. Tai no et helposti, mutta ainakin jotenkuten. Ensinnäkin tarvitset välttämättömät tarvikkeet autoon, kuten lasten automatto, suojukset, tarjottimet, ym. Nämä tavarat ovat halpa autovakuutus. 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *