Velge filleryer til boligen din

Published On September 13, 2018 | By admin | Home Improvement

Ser du etter et rimelig teppe som tåler tidens tann? Kanskje har du en hund som alltid tygger på enden av gardinene og møblene dine? Filleryer er perfekt for deg! Filleryer er ingenting annet enn solide; tradisjonelt er filleryer laget av filler fra gamle klær og strie, og er laget ved å knytte bomullsfiller (eller hvilket materiale som helst) fra klær stramt til et lerret og sluttresultatet er et overraskende solid og vidunderlig fargerikt teppe hvis fiender bare kan være de tøffeste, gnagende hunder og klorende katter.

Det som virkelig får oss giret over filleryer er bærekraftighetselementet som bokstavelig talt er vevd inn i teppets tekstiler. Det finnes ikke noe bedre stiluttrykk fra tilhengerne av resirkulering, og dessuten får du en flott følelse når du både har gjort din del for miljøet og liver opp rommet ditt med disse utrolige ryene.

Ryer er virkelig allsidige i design. Tradisjonelt var produksjon av filleryer begrenset innenfor husets fire vegger, og ga hovedsakelig husholdningens kvinner frihet til å gi dem form, farge og mønster etter egen smak, eller fra lageret som tradisjonen gir dem. Som et resultat har vi igjen mye å velge mellom. Fra hjemmekoselige mønstre med sterke farger til mer rigide detaljer som designet til orientalske og persiske tepper krever, har filleryer alt dette, og katalogen til Trendcarpet gir absolutt denne eklektiske miksen til deg.

Du har de enklere dhurriene, som generelt er enkle, vevd med striper eller har enkle geometriske mønstre. Fargene strekker seg fra mer nøkterne grå- og beigefarger til mer funky kombinasjoner som eksperimenterer med grunnfarger. Siden teppet sannsynligvis er det siste tilbehøret som kommer inn på rommet ditt, må du sørge for at det passer godt overens med eksisterende møbler og rommets fargepalett. Vi har sett at runde filleryer har dukket opp hjemme hos folk i det siste. Den runde formen tillater svært distinkte designmuligheter som kan begynne fra spiraliserende stammemønstre til design med postmoderne og moderne tendenser som forsøker å bryte ut av og flyte bort fra de sirkulære grensene. Vi har følt at sirkeltepper utgjør flotte midtpunkt i mindre rom, og rektangulære ryer virker godt når de rulles ut foran peisen – et ideelt arrangement å slenge seg ned på med et glass av yndlingsdrinken din på en kjølig vinterkveld.

Etter hvert som interiørtrender blir stadig mer globale, blir huseiere fengslet av design og vever fra forskjellige kulturer med gamle og ofte godt voktede tradisjoner. Dette gjelder de marokkanske Boucherouite-teppene som har klart å sømløst kombinere eldgammel praksis med designbehovene til moderne hjem. En enestående egenskap ved Boucherouite-teppene er hvor mange farger som veves inn sammenlignet med deres ikke-så-fjerne slektninger Berberteppene som har mer nøytrale farger. Boucherouite-teppene viser mønstre som stadig endrer seg selv innenfor et enkelt teppe, og katalogen gir allsidige alternativer som passer smaken til alle huseiere og fargepaletten til alle rom.

Så uansett hva du velger, bør du sørge for å ta en sakte og avslappet titt på katalogen, og nyte innsatsen som har blitt lagt inn i hvert design og resultatet som kanskje til slutt ligger på gulvet på rommene dine.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *