Mest elsket stil av filleryer du bør vite

Published On October 5, 2020 | By admin | Technology

I denne alderen av materialisme og konsumerisme der alt som produseres legger til karbonavtrykket og truer planeten vår ytterligere, er fillerye en pust i bakken. Disse teppene gir en bærekraftig, men moderne løsning på dine hjem innredning behov. Deres allsidige bruk og variasjon i design, trykk og tekstur gjør dem til det mest elskede teppet gjennom tidene.

I tilfelle du ønsker å kjøpe en fillerye fra Trendcarpet eller ønsker å bruke den du allerede har, her er noen forskjellige stiler tilgjengelig og morsomme bruksområder som du kan integrere inn i huset ditt.

Hva er en fillerye?

Filleryer er vevde stykker som gir utseendet på tradisjonelle tepper, men bruker ingen konvensjonell materiale i deres gjør. Som antydet av navnet, består de av “filler”. Dette paraplybegrepet, “fille”, inkluderer biter av sengetøy, din utslitte matte eller noen gamle t-skjorter. Alt og alt kan brukes til å lage et fillerye. Holdbarhet, styrke og utseende på fillerye avhenger imidlertid av kombinasjonen av materialer du bruker. Tradisjonelt en praksis i alle amerikanske hjem, fillerye er nå tilgjengelig, allment og rimelig.

Solide toner

Filleryer er tilgjengelig i ulike farger og gradienter. Når det gjelder solide toner, er de beste beige, lavendel, rosa, sitrongul og subtile nyanser av rødt. Disse fungerer bra i stuer hvor de fyller en fargeklatt uten å gå over bord med livlighet. De kan også brukes på kjøkkenet plass og kan være noe matchet med dine skap farger og kjøkken interiør for å skape et speilet og synkronisert utseende. Du er fri til å eksperimentere med forskjellige nyanser og stiler, men faste stoffer tilbyr alltid det beste for noen som ikke er helt sikker på hva han / hun ønsker. De geler vanligvis godt med alle slags temaer og kan brukes på flere måter.

Flerfargede

Litt eller mye, farge gjør aldri vondt!

En levende ekstravaganse og en glede til de visuelle reseptorene, flerfargede filleryer er den mest kjente typen og med rette. De er laget i forskjellige farger ved hjelp av klut stiler og tråder som et delikat å produsere en jevn, men magisk stykke. Et fillerye symboliserer en union; det symboliserer størknet styrke siden det bringer sammen så mange forskjellige typer stoffer og vever inn i en enkelt historie. Flerfargede filleryer fungerer best for et barnesoverom eller din levende. De er lekne og livlige. De kan i stor grad skjule kjæledyrhår, uvaskede flekker, og ikke vise umiddelbare tegn på rengjøring eller slitasje enn andre tepper.

Monokrom

Hvis minimalisme er din stil og du ser etter noe subtilt, foreslår vi at du går for svart / hvitt filleryer. Disse synes å være ganske enkle og noen ganger kjedelig. Likevel gir de deg en nøytral base, et solid tonet tomt lerret som du kan bygge på. Dette er en designer favoritt valg som det åpner opp sine fantasievner og hjelper dem lag opp teksturer og farger. Monokrome filleryer ser best ut når de plasseres i studierommet, hvor de ikke legger til forvirringen, men opprettholder den subtile auraen i rommet. De ser også bra ut når de plasseres i toalettet. De er både funksjonelle og komfortable og gir toalettet ditt et slitesterkt, men plysjteppe.

Utvalg av figurer

Selv om filleryer ikke er svært symmetriske og presise i kantene, kommer de i veldefinerte former. De allment tilgjengelige figurene er ovale, sirkel, firkantede, rektangel, blant andre. Ovale filleryer fungerer best under et tulipanbord eller ved inngangen til kjøkkenet plass. De kan også fungere som en komfortabel plattform for sidebordet eller en innendørs plante. Rektangler er de mest populære og kan brukes frittstående i stuer, soverom og på verandaen. Firkantede filleryer finner vanligvis bruk ved baderomsinnganger og områder med høy trafikk. Perfekt sirkulære filleryer er vanskelig å komme forbi og er mest brukt i kombinasjon med en annen innredning stykke.

Et vakkert teppe med en enda vakrere sak. Et bærekraftig, men elegant valg til priser som er helt rimelige og rimelige. Filleryer er faktisk den mest funksjonelle og den mest brukte teppe type.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *