Et Persisk Tæppe – Mange Måder At Vise Det På (Med Plejetips)

Published On September 13, 2018 | By admin | Home Improvement

Stuetæpper har et specifikt og unikt formål, præcis som alle andre tæpper. Men i dag vil vi snakke om forskellige måder, hvorpå du kan genbruge stuetæpper, hvis du føler, at du har for mange. Vi forstår fuldstændigt, fordi vores kærlighed til tæpper og indretning generelt er uendelig. Især efter at have besøgt denne online forhandler kaldet TrendCarpet, har jeg kunnet kigge på nogle af de mest udsøgte tæppetyper, jeg nogensinde har set. Men tilbage til pointen.

Der er nogle få måder, hvorpå du kan bruge et Persisk tæppe, du har købt, til at dekorere dit hjem, hvis du er for forvirret omkring dets placering. Eller hvis du nu planlægger at købe et til dig selv eller som en gave til en, du har kær, er der her nogle få måder at bruge et på. Del disse måder at bruge et Persisk tæppe med din kære, som du købte tæppet til.

Giv det som gave

Forvirret omkring hvad du skal give din søster til hendes bryllupsdag? Eller dine forældre? Eller enhver til deres specielle lejlighed? Så køb et Persisk tæppe. Dette tæppe er et af de bedste tæppetyper på markedet. Det holder dets position som et af de mest udsøgte, eksklusive og værdsatte ejendele, hvis det købes fra en ærlig sælger, der forhandler autentiske varer.

Hæng det op

Hvis du har købt et Persisk tæppe, og ønsker at bruge det som et stuetæppe, men allerede har gulvtæpper på plads, så vil vi foreslå, at du bruger det som vægdekoration i stedet. Persiske tæpper er de ultimative stuetæpper, utvivlsomt. Og mange Persiske tæppekøbere foretrækker at sætte skønheden og den æstetiske appel af dette kunststykke på display for fornøjelsen såvel som for at forskønne deres hjems dramatisk.

En ting af skønhed og kunst bør kunne skabe glæde såvel som at stimulere beskueren med dets vitale farvekombination, design og appel. Eftersom disse tæpper er velkendte for deres indviklede designs og det hårde arbejde, der lægges i at lave dette stykke kunst, bør du, for virkelig at påskønne og bevare det, hænge det op og bruge det som vægdekoration.

Læg det ud

At lægge dine stuetæpper ud kræver noget overvejelse. Er tæppet af absolut værdi? Skal møbler sættes oven på det? Hvis ja, hvor tunge vil de være, og kan de beskadige tæppets skønhed? Og hvor meget fodtrafik og dag til dag friktion kan dit tæppe forvente? Er det i et travlt hjørne eller et sted, hvor kun du og nogle få andre besøger og hænger ud?

Overvejelse af alle disse faktorer ovenfor er essentielle i at beslutte layoutet af den type af tæppe, du bør gå med.

Nogle tips til at beskytte dine stuetæpper

Til at hjælpe dig med at forlænge formålet af dit værdifulde stuetæppe, er vi her for at dele nogle hjælpsomme og lette tips til at vedligeholde skønheden af det. Nogle af disse er generelle, sund fornuft tips, som du let kan relatere til, men som stadig er gode at overveje, når du køber et tæppe.

Placer det i et område med lav trafik

Medmindre du køber noget, der er holdbart og robust, bør du prøve at matche dit tæppes funktioner med dets placering.

Stuetæpper er af forskellige slags – Persiske, sisal, kelim, klud, shaggytæpper og flere.

Til stuer med lav fodtrafik – kan du gå efter det plyssede, en smule højere bunketæpper såsom uldtæpper, Persiske tæpper og orientalske. Placering af dem i et lavt trafikområde vil betyde minimal opmærksomhed til hyppig vedligeholdelse og rengøring.

Til stuer med høj fodtrafik – kan du gå efter lav bunke og robuste tæpper, der kræver mindst vedligeholdelse, og som heller ikke er ofte. Du kan købe kelim-, klude-, sisal- og endda shaggytæpper.

Hold det rent

Tag dig øjeblikkeligt af enhver form for spild eller pletter på dine stuetæpper for at bevare deres glans. Du kan gå med almindelig støvsugning, hvilket vil sikre, at tæppet er støvfrit, og ikke udvikler skimmel. Og for en grundig vask (kun engang imellem) skal du sikre dig, at du ikke bruge nogle skarpe kemikalier, der kan forringe overfladen af tæppet.

For mere om stuetæpper og gulvtæpper, tjek TrendCarpet for en imponerende kollektion i dag!

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *